Építs saját vállalkozást a Bemer érterápiás módszerrel

Ezzel az együttműködéssel önálló vállalkozóként építhetsz saját üzletet. Teljes mértékben kihasználhatod a rugalmas munkaidő előnyeit, kimagasló jövedelemmel, mindeközben segítesz másoknak az egészségesebb élet elérésében. Saját tempódban és saját céljaid szerint dolgozhatsz határidők nélkül.

Mit kell tudni róla?

Mi a Bemer érterápia?

A Bemer egy olyan orvostechnológia, amely elektromágneses alapokon nyugszik és célja a vérkeringés javítása, valamint az oxigén, vitaminok és ásványi anyagok hatékonyabb szállítása a sejtekhez. Emellett támogatja a méregtelenítést is. Az életkor előrehaladtával a szív- és érrendszeri betegségek egyre gyakrabban fordulnak elő, és ennek egyik fő oka a nem megfelelő mikrokeringés.

 Fontos tudni, hogy a mikrokeringés jelentős részt képvisel az emberi vérkeringésben. Ez a kiserekben, azaz a mikroerekben áramló vér mennyiségének 70-74%-át teszi ki az összes vérkeringésben. Ezért a kiváló egészség megőrzése és a betegségekből való felgyógyulás alapfeltétele a megfelelő vérkeringés, különösen a mikrokeringés tekintetében. A Bemer technológia segít ezen terület javításában, ami hozzájárul az optimális egészség és gyógyulás eléréséhez.

A kezelés időtartalma 30 percet vesz igénybe.

Hogy néz ki a gyakorlatban?

Az eszköz egy pulzáló elektromágneses mező által juttatja be a szervezetbe a Bemer-jelet.

A testen áthatolva ez az egyedi jelforma segíti a kis erek korlátolt, vazomóció néven ismert pumpáló mozgását, így támogatva a szervezet vérellátását.

Ennek eredményeképpen javul a test oxigén- és tápanyag ellátása, illetve a salakanyagok elszállítása és mindez non-invazív módon történik.

Miben segít?

Javítja a vérellátást

A szabadalmaztatott BEMER jel az embereknél serkenti a vazomóciót, vagyis a legkisebb vérerek (arteriolák) lüktető mozgását. Ez pozitív hatást gyakorol a mikrokeringésre és így a vérellátásra

Jobb alvást biztosít

A mikroerek pumpálási folyamatait az álmatlanság, a természetes öregedés, az egészségtelen életmód, a nagy mértékű stressz és a kiegyensúlyozatlan étrend lelassítja. A BEMER fizikai érterápia természetes környezetben ellensúlyozza ezt a folyamatot, elektromágneses úton közvetített jeleket használ a legkisebb vérerek pumpáló működésének stimulálása céljából, ezáltal javítja a véráramlást.

Miben segít még?

Segíti az izmok regenerációját

Az FDA által engedélyezett izomstimulációs eszközeink segítenek a szervezetednek optimalizálni a regenerálódást azáltal, hogy ideiglenesen megnövekedett véráramlást biztosítanak a leginkább szükséges területeken. A BEMER természetes módon támogatja a tested öngyógyító erejét!

Megelőzés és rehabilitáció

Érszűkület, fülzúgás, szédülés, keringési zavar, rehabilitáció, izületi fájdalmak, sportsérülések, stroke utáni rehablitáció, cukorbetegség szövődményeinek kezelésére.

Tudni kell, hogy a kezeléseket az állami és magánszférában is igénybe lehet venni. Ez nem minősül egészségügyi tevékenységnek, mert fizikai közérzetjavító szolgáltatásként szerepel, így nem feltétel az előképzettség sem.

A Bemer partnerségben lévő lehetőségek

Mi az a kavitációs zsírbontás?

1. A Bemer készülék bérbeadása – a hatékony és rugalmas megoldás

Tudni kell, hogy a kezeléseket az állami és magánszférában is igénybe lehet venni.
Ez nem minősül egészségügyi tevékenységnek, mert fizikai közérzetjavító szolgáltatásként szerepel, így nem feltétel az előképzettség sem.

A BEMER üzletrendszer kiemelkedő lehetőségeket kínál azoknak, akik hatékonyan szeretnék kihasználni a készülékek nyújtotta előnyöket. A bérbeadás egy olyan dimenziót ad a kezeléseknek, ami messze túlmutat a hagyományos heti 2-3 alkalommal történő kezeléseken. Ez a lehetőség lehetővé teszi a bérlők számára, hogy naponta akár 2-3 alkalommal is élvezhessék a készülék pozitív hatásait, és ezt nem csak egyedül, hanem az egész családjukkal együtt is megtehessék.

Két Kiváló Bérbeadási Opció:

A bérbeadás terén két kiváló lehetőség közül választhatnak az ügyfelek, hogy a saját igényeikhez legjobban igazodó döntést hozhassák meg. Az egyik, hogy a gyártó két hónapra biztosítja a készüléket. Ebben az esetben a BEMER partnernek nem szükséges további készülékeket vásárolnia, ugyanis azokat bérelni tudja. Ezt a lehetőséget ugyanúgy a webshopon keresztül igénybe lehet venni, mint a vásárlást.

Amennyiben a két hónap letelte után a bérlő úgy dönt, hogy szeretné megtartani a készüléket, a két havi bérleti díj (800 euró) beleszámolódik a vételárba. Fontos megjegyezni, hogy ez csak a humán készülékekre vonatkozik, a lovas készülékek esetében nem érvényes.

Az általános tapasztalatok alapján több mint 85% esetében az bérlők a két hónapos időszak lejárta után döntenek a készülék megvásárlása mellett. Mivel a BEMER készülékek nem olcsók, az emberek szeretik kipróbálni őket, mielőtt végleges döntést hoznak. Ezen lehetőséget a cég is támogatja és biztosítja.

A másik bérbeadási verzió az, amikor a BEMER partner saját készülékét adja bérbe. Természetesen ezeket a gépeket nem tudja megtartani, mivel használt eszközök, azonban itt közvetlenül a bérleti díj hoz nyereséget a partnernek. Ugyanúgy érvényesül a pozitív statisztika, így optimális esetben a bérleti díjon felül további jutalék is jár a partnernek.

2. A Bemer készülékek értékesítése– kimagasló jutalék

Az értékesítési lehetőségek széles skálája áll rendelkezésre, hogy az üzleti partnerek maximálisan kiaknázhassák a készülékek nyújtotta előnyöket. Az ügyfelek a készülékeket prevenciós célokra vagy gyógyítás céljából is megvásárolhatják, emellett pedig a fizikai és szellemi teljesítménynövelés is indok lehet a választásra.

Kiemelkedő Jutalékok a Partnerek Számára:

Az értékesítések során az üzleti partnerek magas jutalékokat érhetnek el, amelyek elismerik az általuk végzett munkát és segítik őket a sikeres üzleti tevékenységben. Bár a pontos százalékokat nem publikus információként kezeljük, az értékesítési jutalékok rendkívül vonzóak. Az előadások során x és y értékekkel szimbolizáljuk ezeket az összegeket, hogy tisztán láthasd az elérhető jutalékokat.

A BEMER üzletrendszer lehetővé teszi, hogy magas jövedelmet érjenek el a partnerek, miközben pozitív hatást gyakorolnak az emberek életminőségére.

3. Üzleti hálózat létrehozása

A hálózatépítés során az üzleti partnerek olyan vállalkozói láncot építhetnek, ahol a siker egyik láncszemétől a másikig terjed. Az út a következőképpen alakul:

  1. Egyesek, akik az üzleti partnerek közül kerülnek ki, csupán az első lépést teszik meg, és vásárolnak egy készüléket.
  2. Ahogy környezetükben látható eredményeket érnek el a készülék használatával, mások is érdeklődést mutatnak és szeretnék kipróbálni.
  3. Az eredeti üzleti partner, aki megtapasztalta a sikerét, továbbadja a lehetőséget, és meghívja őket, hogy csatlakozzanak a hálózathoz.

Ebben a modellben az új partnerek az eredeti üzleti partner „elsővonalas” partnerei lesznek. Az eredeti üzleti partner minden értékesítés után 8% jutalékot kap a saját elsővonalas partnereitől. Az ő partnereik, azaz a „második vonalas” partnerek után pedig további 3% jutalékot kapnak.

Nincs Teljesítménykényszer:

Fontos megjegyezni, hogy a BEMER üzletrendszerben nincs szigorú teljesítménykényszer. Ez azt jelenti, hogy az üzleti partnerek nemcsak a saját értékesítéseik után kapják meg a jutalékot, hanem azok után is, akiket ők csatlakoztatnak a hálózatba. Ez a hozzáállás támogatja a közösségépítést és biztosítja a jutalmazást még akkor is, ha egy adott időszakban kevesebb értékesítés történik.

Az üzleti partnernek járó jutalék az elismerés a kezdeti bemutatóért, amelyet az új partnereknek adott. Emellett további jutalékok is elérhetők, ahogy az üzleti partner növeli a csapatát és eléri a különböző vezetői minősítéseket. Az üzletrendszer tehát nem csak egyszerű, de lehetőséget nyújt a folyamatos növekedésre és jutalmazásra is.

Összefoglalva milyen támogatást is kapnak a belépő új partnerek

Mi az a kavitációs zsírbontás?

Kinek ajánljuk?

Kinek ajánljuk?

Mindenki számára nyitott lehetőség

Nincsenek korlátozások vagy feltételek – bárki bekapcsolódhat.

Mellék- vagy főállásban is kiváló

Az üzletrendszer kiválóan alkalmazkodik az egyéni időbeosztáshoz.

Képzettség nélkül is elérhető

Nincs szükség egészségügyi vagy egyéb speciális végzettségekre.

Gyors betanulás

A két napos online betanítás segítségével gyorsan elsajátíthatóak a szükséges ismeretek.

Kis befektetés, hosszú távú lehetőség

Az alacsony kezdeti befektetés hosszú távú lehetőségeket nyit meg.

Nincs teljesítmény kényszer

Nincs szigorú értékesítési kvóta, és a jutalék még saját értékesítés nélkül is jár.

Nemzetközi online rendszer

Az egységes online rendszer révén külföldi értékesítés is lehetséges, így a távolság sem akadály.

Három bevételi forrás

Az üzletrendszer három különböző bevételi forrást kínál: kezelések, értékesítés és hálózatépítés.

Teljes függetlenség, szabad időbeosztás

Mindenki saját főnöke lehet, és szabadon oszthatja be az idejét.

Támogatás minden lépésben

A cég és a szponzorok folyamatos támogatást nyújtanak, így senki sem marad egyedül.

Kockázatmentes vállalkozás

Az üzleti lehetőség egy plusz jövedelemforrás, amely nincs kitéve nagy kockázatoknak.

Erős továbbajánlás

Aki nem rendelkezik értékesítési tapasztalattal, továbbajánlások útján is sikeresen értékesíthet.

Családias csapat, baráti hangulat

A közösségbarát légkör segíti az együttműködést és támogatást.

Kiemelkedő jövedelem lehetőség

A cég hisz abban, hogy az egyedülálló termékkel végzett munka méltó jövedelmet is hoz.

Miért hatásos a két módszer együtt alkalmazva?

Miért hatásos a két módszer együtt alkalmazva?

Összességében, ha az emberekkel való foglalkozás, az egészségtudatos életmód és a jólét iránti vágy motivál, akkor a BEMER üzletrendszer tökéletes választás lehet. Próbáld ki magad ebben a dinamikus és megtérülő lehetőségben!

Tudni kell, hogy a kezeléseket az állami és magánszférában is igénybe lehet venni. Ez nem minősül egészségügyi tevékenységnek, mert fizikai közérzetjavító szolgáltatásként szerepel, így nem feltétel az előképzettség sem.

Kik az ideális jelentkezők?

Mi az a kavitációs zsírbontás?

A BEMER partnerek sokféle háttérrel és célkitűzéssel csatlakoznak a rendszerhez. A partnerközösség körülbelül három nagy csoportba sorolható:

Gyógyítók és segítők

Ide tartoznak az orvosok, természetgyógyászok és egyéb segítő szakmában dolgozók. A természetgyógyászok, masszőrök, kozmetikusok és fodrászok például olyan szolgáltatásokat nyújtanak, ahol a vendégek számára természetes beszélgetési lehetőség adódik. Az egészséggel és szépséggel kapcsolatos témák könnyen beleférnek a beszélgetésekbe, így könnyedén ajánlható. Ezen szakmák képviselői gyakran már nap, mint nap találkoznak emberekkel, így a BEMER termékét és előnyeit könnyen megoszthatják. Ezen kívül azok a partnerek, akik a kezüket folyamatosan igénybe veszik a munkájuk során, rájöhetnek, hogy a BEMER készülék használata javíthatja mindennapi életüket és támogathatja őket anyagilag is.

Üzletemberek és értékesítők

Ez a csoport olyan személyeket foglal magában, akik jó üzleti érzékkel rendelkeznek és átlátják a cég marketing rendszerét. Bár nem feltétlenül ebben a szférában dolgoznak, képesek hatékonyan értékesíteni és új partnerrel bővíteni a csapatot. Az üzleti területen elért sikereik azt mutatják, hogy mernek új kihívásokba belevágni. Ezen korosztály általában 35 és 55 év közötti, és képesek hatékonyan navigálni a vállalkozási világban.

Saját Tapasztalataikat Megosztók

Sokan azért csatlakoznak a BEMER rendszerhez, mert saját tapasztalataik alapján hisznek a termék hatékonyságában. Először csak saját maguk és családjuk számára vásárolnának készüléket, de hamar rájönnek, hogy tapasztalataikat megosztva további értékesítést is generálhatnak. Az elégedett vásárlók továbbajánlása gyorsan terjed a környezetükben, és egyre többen érdeklődnek a BEMER iránt. Az ő történetük is azt mutatja, hogy a BEMER üzletrendszer nem csak kereseti forrás, hanem a tapasztalatok megosztásán keresztül az emberek életét is pozitív irányba befolyásolja.

Minden egyes partner más-más motivációval és háttérrel lép be ebbe a világba, de közös bennük az elkötelezettség a termék és az üzleti lehetőség iránt. Az egészségügyi, üzleti és tapasztalatmegosztó szegmensek kéz a kézben járva teszik lehetővé a BEMER sikerét, és építik a közösség sokszínűségét.

Miért pont én tudlak támogatni a sikerhez vezető úton?

Kádár Anikó vagyok, természetgyógyász, masszázsterapeuta és a Szív és Lélek Egészségcentrum alapítója. Hiszem, hogy testünk és lelkünk harmóniája az egészség kulcsa. A holisztikus megközelítésben hiszek, hiszen minden egyes ember más és más. Komplex terápiás megoldásokat kínálunk, a hagyományos masszázsoktól kezdve a Bemer terápián át a legújabb alakformáló eljárásokig.

Az emberekkel való érintkezés során megtanultam meghallgatni és kezelni a problémákat. Célom, hogy ebben az üzletben is sikeresen működjek, és partnereimnek is sikerélményt nyújtsak. A bemer rendszer kiváló lehetőséget kínál a jövőbeli terveim megvalósításához. Az eddig megszerzett tudásom mellett a bemer továbbképzései is hozzájárulnak ahhoz, hogy a lehető legjobb támogatója és mentora lehessek partnereimnek.

Amennyiben az egészség és a siker együtt is motivál és szeretnél egy olyan közösség tagja lenni, ahol a saját tapasztalataid alapján segíthetsz másoknak és egyúttal építheted vállalkozásodat, akkor csatlakozz hozzám a BEMER Partnerközösségben!

Mi az a kavitációs zsírbontás?

kérj időpontot

Visszahívást kérek az ingyenes konzultációra

1. lépés - töltsd ki az adatokat és kattints a visszahívást kérek gombra

2. lépés - 24 órán belül felvesszük veled telefonon a kapcsolatot

Miért érdemes még 2023-ban Bemer partnerré válni?

Mi az a kavitációs zsírbontás?

Azok, akik most csatlakoznak a Bemer üzletrendszerhez, hosszú távon óriási lehetőségeket nyithatnak meg maguk előtt. A Bemer már most is egyre elterjedtebb az egészségügyi intézményekben, szállodákban, természetgyógyász szalonokban és fitnesz termekben. Egyre több kifejezetten Bemer terápiára specializálódott hely is megnyílik. A technika TB-támogatott eljárás és orvostechnikai eszközként is minősített, így már az orvosok is elkezdték ajánlani. A jövőben még szélesebb körben fogják megismerni és alkalmazni. Most tehát olyan időszakban vagyunk, amikor még érdemes csatlakozni, mert azok, akik most lépnek, részesei lehetnek ennek a dinamikusan növekvő folyamatnak.

A cég háttere biztos, és az elmúlt években többszörösére nőtt a partnerei száma, ami tovább növekszik majd. Az ilyen mértékű növekedés azt mutatja, hogy a rendszer egyre stabilabbá és népszerűbbé válik. Azok a partnerek, akik most belépnek, az együttműködés és a közösség erejével számolhatnak. Az adatok azt mutatják, hogy az intézmények, szolgáltatók jelentős profitot érnek el azóta, hogy a Bemer termékeit és terápiáit bevezették tevékenységi körükbe.

2023 a tökéletes év a csatlakozáshoz, hiszen egy új vállalkozás és szakmai fejlődés lehetősége mellett olyan mentoroktól tanulhatsz, akik már tapasztaltak és sikeresek. A Bemer nem csak üzleti lehetőséget kínál, hanem személyes növekedést és sikert is. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget – csatlakozz most a Bemer közösségéhez és indulj el az életed új irányába!